Mergi la conţinutul principal
WISE

Women Inclusion through Social Enterprise - Incluziuna femeilor in economia socială

Pagina web a proiectului: https://wise-project.webnode.es

Proiectul WISE își propune să creeze oportunități de leadership pentru femei în domeniul antreprenoriatului social și să abordeze segregarea bazată pe gen în mediile de lucru pentru a îmbunătăți egalitatea de șanse. Pentru aceasta, un grup de parteneri din întreaga Europă s-au reunit pentru a obține diferite rezultate și a dezvolta activități destinate grupului țintă și celor care lucrează cu acesta.

Obiective: 

  • Să încurajeze incluziunea socială a femeilor din toate mediile etnice, de credință și sociale, pentru a crește capacitatea lor de angajare, dezvoltarea competențelor, educația antreprenorială și finalizarea ideilor inovatoare de afaceri sociale, oferind un spațiu sigur pentru a deveni membri activi ai societății.
  • Să capaciteze educatorii pentru adulți prin activități de consolidare a capacităților menite să le echipeze cu instrumente inovatoare pentru a veni in întâmpinarea provocărilor pe care le au femeile și pentru a sprijini și a facilita crearea de întreprinderi sociale.
  • Să promoveze dialogul intercultural și înțelegerea reciprocă a culturilor prin asigurarea diversității culturale a participanților.

Activități și Evenimente Proiect

Utilizam cookies pe acest site pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

De asemenea, folosim servicii de analiza si publicitate.