Proiectul WISE

Women Inclusion through Social Enterprise (Incluziuna femeilor in economia socială)

https://wise-project.webnode.es/

  

 • Am încheiat cu succes instruirea celor 4 formatori adulți pentru proiectul WISE.
  Care au fost subiectele?
  Legislație, abilitare și inteligență emoțională, precum și setul de instrumente și modelul de afaceri Cnavas pentru întreprinderi sociale care implică femei din comunități marginalizate.
  Două zile de satisfacție și angajament! Mulțumim formatorilor și organizatorilor din București și Târgoviște.

  

 • Suntem în plină derulare a unui seminar de training online, în cadrul Proiectului WISE, în perioada 18-22 ianuarie 2021. În produsul intelectual IO2 consorțiul a elaborat materiale de formare pentru antreprenoriatul social feminin. Am parcurs două zile de training și mai avem încă trei zile. Iată cateva imagini care arată diversitatea de forme de traIning și diversitatea de teme.
  Va tinem la curent si in urmatoarele zile.
 • A treia reuniune a proiectului transnațional al WISE

Astăzi, 25 noiembrie 2020, a fost ultima zi a celei de-a treia reuniuni a proiectului transnațional al WISE, care a trebuit să se desfășoare online din cauza situației reale a CoVid-19. Toți partenerii noștri și-au împărtășit progresul și opiniile cu privire la dezvoltarea proiectului. Aceste două zile au fost o revedere mult dorită, ne-am bucurat mult să ne revedem cu toți partenerii, deși ne-am fi bucurat mult mai mult să ne fi văzut  față în față! Deocamdată, vom continua să lucrăm online pentru a duce acest proiect la bun sfârșit spre bucuria noastră și a beneficiarilor noștri.

#Wise #WiseProyect #WomenEmpowerment2020 #womenentrepreneurship #ErasmusPlus #ErasmusPlusProjects #femaleleadership #entrepreneur #partnership #Womenempowerment

 • Modul de formare IO2

În perioada octombrie și noiembrie 2020, partenerii au lucrat la Modulul european de formare IO2: Ce sunt întreprinderile sociale și de ce le permit femeilor să-și dezvolte propriile oportunități pe piața muncii.
Educatorii pentru adulți vor oferi ca suport de instruire Material de învățare / predare / formare – Manual / ghid / material de acompaniament care va permite femeilor din grupurile marginalizate să înțeleagă mai bine călătoria pe care o fac femeile care conduc deja întreprinderile lor sociale , ce le motivează și ce sprijin au nevoie pe tot parcursul călătoriei lor de la debutul afacerii , cum încep și își dezvoltă mai apoi propriile întreprinderi / afaceri sociale.
Cursanții vor înțelege etapele cheie ale dezvoltării întreprinderilor sociale, inclusiv alegerea structurii juridice corecte, stabilirea obiectivelor sociale, planificarea afacerii, dezvoltarea unor fluxuri de finanțare durabile.
Modulul de formare constă dintr-o varietate de materiale de informații, jocuri și exerciții pentru a dezvolta abilități legate de ocuparea forței de muncă, pentru a facilita accesul la oportunitățile pieței muncii și pentru a depăși barierele în calea incluziunii, sau pentru a dezvolta oportunități de întreprindere.
Vă invităm să consultați materialele pe situl ANUP-Internațional anupinternational-dalles.ro începând cu luna februarie, când vom organiza și o sesiune de formare pentru educatorii adulți.

  

  

Am intervievat femei antreprenor de succes pentru a motiva si alte femei sa le urmeze calea:

Pentru mai multe informații vizitați secțiunea noutăți și evenimente

Branding și antreprenoriat social, interviu cu Alina Marica: